5x60 perces újjáteremtő svédmasszázs-bérlet, - kiváló ajándékötlet lehet - teljes testre, kiváló áron a Vitruvius Testszervizben Budapesten, szakmailag elhivatott látássérült hölgy masszőrnél!

Vitruvius Testszerviz
1122 Budapest
Krisztina körút 27.

Tel: 06 20 277 7959
www.facebook.com/v.testszerviz

A lefoglalt időpont lemondására, vagy módosítására az időpontot megelőző 24 órában nincs lehetőség. Ez esetben Partnerünk az utalványt felhasználtnak tekinti.5x60 perces újjáteremtő svédmasszázs-bérlet, - kiváló ajándékötlet lehet - teljes testre, kiváló áron a Vitruvius Testszervizben Budapesten, szakmailag elhivatott látássérült hölgy masszőrnél!

Részletek

5x60 perces, teljes testet átmozgató és felfrissítő svédmasszázsra hívunk a Vitruvius Testszervizbe, hogy egy ötalkalmas masszázs-sorozat alatt átéld, ahogy kezelésbe veszik megfáradt, görnyedő, fájós hátadat, petyhüdt, vagy épp beállt izmaidat, válladat, nyakadat, kisimítják és felfrissítik bőrödet, majd gondoskodnak arról, hogy felfrissítsék egész tested tetőtől talpig, - átdolgozva combjaidat, vádlidat, talpaidat is.

Komplex, átfogó svédmasszázsban lesz részed egy elhivatott masszőrnél, ha adsz egy esélyt magadnak és ajánlatunkat megvásárolod.

Legyél középkorú, idős, vagy fiatal, irodai, vagy fizikai munkát végző, esetleg nyugdíjas, a masszőrödtől kipihenten, magadat egészségesen érezve léphetsz ki, sokkal jobb szellemi és fizikális állapotban, mint korábban.

A masszázs ellazítja izmaidat, fokozza a vérkeringésedet, javítja a kedélyállapotodat, pihentet és egyúttal energiával tölt fel.

Amit ettől a masszázstól kaphatsz az felbecsülhetetlen, javasoljuk, hogy hetente/kéthetente keresd fel a szalont erre a 60 percre. Az utalvány az első alkalomtól számított 3 hónapig érvényes.

Hát kell ennél több?

Vásárolj bátran több kupont, szerezz hát örömet valakinek!

Látogass el több alkalommal a szalonba és gondolj barátaidra/barátnőidre is, lepd meg őket is egy-egy kuponnal!

Vidd a nagyit is, örülni fog neki.

 Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2019-04-14 - 2019-07-13 között.

Telefonos időpontfoglalás az EzJóLeszNekem.hu kupon megvásárlását követően a 06 (20) 277 7959 telefonszámon szükséges.

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!
Telefonszámod *
Neved *
E-mail címed
(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)
 
Robot ellenőrzés Mennyi hét minusz kettő?
Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat teljes körűen megismertem és megértettem, és az abban foglaltak szerint önkéntesen hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez

Telefonos visszahívás