Komplex, átfogó nőgyógyászati szűrés VÁLASZTHATÓ NŐI vagy FÉRFI SZAKORVOSNÁL! - Méhnyakrák, -kolposzkópos méhszáj -és emlőszűréssel, további kedvezménnyel a 2015-ös Év Magánrendelőjében, a Budai Magánorvosi Centrumban!

Teszteve EJN

Budai Magánorvosi Centrum
1117 Budapest
Fehérvári út 82.

Tel: 06 1 794 3980
    
E-mail: info@budaimaganrendelo.hu

http://budaimaganrendelo.hu/



Komplex, átfogó nőgyógyászati szűrés VÁLASZTHATÓ NŐI vagy FÉRFI SZAKORVOSNÁL! - Méhnyakrák, -kolposzkópos méhszáj -és emlőszűréssel, további kedvezménnyel a 2015-ös Év Magánrendelőjében, a Budai Magánorvosi Centrumban!

Részletek

Komplex, átfogó nőgyógyászati-szűrésre hívunk Budapestre a 2015-ös Év Magánrendelője díjat elnyert Budai Magánorvosi Centrumba, ahol ajánlatunk keretében kiváló áron, egy kiváló orvos, minden részletre kiterjedő, átfogó nőgyógyászati szűrést biztosít részedre.

Egyedi lehetőség, hogy bejelentkezéskor, ha ez irányú igényedet jelzed, férfi vagy női nőgyógyász szakorvost választhatsz. Válassz úgy, ahogy Neked a legmegfelelőbb!

Az orvosi központ számára fontos az EzJóLeszNekem.hu (oldalunk) vásárlóinak maximális elégedettsége, ezért a vizsgálatra mindig előjegyzés alapján, várakozás nélkül, a Veled leegyeztetett időpontban kerül sor.

Jó hír, hogy a vizsgálatra hölgyek mellett tinédzser lányokat is várnak, a vizsgálat náluk is elvégezhető, így nekik is feltárható egészségi állapotuk!

Oldalunkon elegendő foglalót fizetned, a fennmaradó összeg a helyszínen rendezhető.



Kérésedre egészségpénztári számlát biztosít részedre az orvosi centrum (sima, saját névre szóló készpénzfizetési helyett), a vizsgálat helyszínen fizetendő díjáról. Egészségpénztári számlád terhére - ha erre lehetőséged van - a vizsgálat helyszínen fizetendő része elszámolható.

A komplex, átfogó nőgyógyásati vizsgálaticsomag tartalma:

- nőgyógyászati alapvizsgálat tapintásos ellenőrzéssel
- kolposzkópos méhszájszűrés
- méhnyakrák-szűrés (citológia)
- manuális emlőszűrés

Az orvosi központ kérésedre, vagy orvosi javaslatra az EzJóLeszNekem.hu vásárlójaként féláron 35%-os kedvezménnyel biztosítja részedre az ultrahangos petefészek szűrést, 12000 Ft helyett 7800 Ft-os áron. Az ezen vizsgálatra vonatkozó igényedet a helyszínen jelezheted, ennek díját a helyszínen rendezheted.


Egy kiválóan felszerelt orvosi centrum vár, kiváló orvosokkal, akik a kor legmodernebb eszközeit segítségül hívva nyújtanak számodra hiteles és átfogó képet állapotodról.

Oldalunkon az egy személy által vásárolható kuponok száma nincs korlátozva, így gondolj barátaidra, családodra is, kérhettek egymást követő vizsgáalti időpontot is!



1 foglalókupon 1 személy vizsgálati díjának foglaló részét fedezi, így ha többen mennétek a vizsgálatra (pl. több barátnő együtt), úgy kérjük vásároljatok annyi EzJóLeszNekem.hu foglalókupont, ahányan érkezni szeretnétek.

Légy hát bátor, add meg az esélyt magadnak, hogy alapos vizsgálati eredményed birtokában energikusan és boldogan léphess vissza a hétköznapok színes forgatagába.

A Budai magánorvosi Centrum kiváló orvosai várnak szeretettel!

 



Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2019-03-31 - 2019-06-30 között.

Bejelentkezés telefonon, vagy emailen lehetséges neved, telefonszámod és EzJóLeszNekem.hu foglalókuponod kódjának megadásával.

Ha szeretnél választani férfi vagy női szakorvos közül, ezt mindenképpen jelezd bejelentkezéskor!

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!
Telefonszámod *
Neved *
E-mail címed
(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)
 
Robot ellenőrzés Mennyi hét minusz kettő?
Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat teljes körűen megismertem és megértettem, és az abban foglaltak szerint önkéntesen hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez

Telefonos visszahívás