20 óra gyakorlattal többezer éves hagyományon alapuló tradicionális thai masszázs tanfolyam Budapesten teljesen kezdőknek 15990 Ft-os kedvező áron!

Bessimeon Központ
1016 Budapest
Derék u. 10.

Tel: 06 70 225 1745
E-mail: bessimeon@gmail.com20 óra gyakorlattal többezer éves hagyományon alapuló tradicionális thai masszázs tanfolyam Budapesten teljesen kezdőknek 15990 Ft-os kedvező áron!

Részletek

20 órás gyakorlati lehetőséget biztosító thai masszázs tanfolyamra invitálunk a budapesti Bessimeon Központba.

Egy nem hétköznapi masszázstechnikát sajátíthatsz el, melynek segítségével elkápráztathatod ismerőseidet, barátaidat, élményt nyújthatsz párodnak.

Esélyes, hogy a tanfolyamon tanult fogások gyökeresen változtatják meg életed és olyan élményt fogsz tudni nyújtani azoknak, akik igazán fontosak neked, hogy sosem felejtik el.

 

Miről is szól a thai masszázs és egy thai masszázs tanfolyam?

A tradicionális thai yoga masszázs távol-keleti, ősi, tradicionális masszázsfajta, amely több ezer éves hagyományokon alapul. A thai masszázs célja az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása.

Különleges testhelyzetek alkalmazása miatt a lusták jógájának is nevezik.

Tanfolyami költség:

45.000,- / fő ( 18 tanóra elmélet távoktatásban + 20 tanóra gyakorlat szakmai felügyelettel (20 x 45 perc).
Akciónk keretében Neked és barátaidnak a teljes tanfolyam mindössze 14490 Ft/fő lesz, melyből 3990 Ft-ot az EzJóLeszNekem.hu -n, a fennmaradó összeget a helyszínen, érkezéskor rendezheted a tanfolyami központban.

A tanfolyam felépítése:

Elméleti oktatás - távoktatás keretén belül a tananyagot a hallgatók otthon sajátítják el - az így elsajátított tudásról a hallgatók írásban adnak számot.

A gyakorlati oktatás:

Melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a tradicionális thaimasszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

Órarend:

Elmélet: távoktatás keretén belül - javasolt felkészülési idő 18 tanóra

Gyakorlat: 20 tanóra (45 perces órákkal) - Intenzív gyakorlás a Bessimeon Központ oktató termében.

A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, mely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is thai yoga masszázs kezelést végezni, és ezzel jogosultak ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani.

A tevékenységi kör Teor-száma: 960401


A masszázs feladata:
Az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése. Frissítésre, fogyasztásra, lazításra alkalmazható.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó tradicionális thai masszázs élményt képes nyújtani. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

Jó hír, hogy teljesen kezdőként is várnak és a 0-ról megtanulhatod ezt a masszázstípust.

Tanfolyami időpontok rendszeresen indulnak, ezekről a masszázsközpont elérhetőségein kaphatsz tájékoztatást.

Gondolj barátaidra, barátnőidre is, vásárolj annyi EzJóLeszNekem.hu kupont oldalunkon, ahányan mennétek és jelentkezzetek akár azonos tanfolyamra.Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2019-03-31 - 2019-06-30 között.

A tanfolyamra e-mail-es bejelentkezés szükséges neved, telefonszámos és EzJóLeszNekem.hu kuponod kódjának elküldésével a bessimeon@gmail.com címen.

 

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!
Telefonszámod *
Neved *
E-mail címed
(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)
 
Robot ellenőrzés Mennyi hét minusz kettő?
Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat teljes körűen megismertem és megértettem, és az abban foglaltak szerint önkéntesen hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez

Telefonos visszahívás