Pajzsmirigy-ultrahang vizsgálat megbeszélt időpontban, várakozás és stressz nélkül, szakorvosi konzultációval a Budai Magánorvosi Centrumban, a 2015-ös évben az Év Magánrendelője díjat elnyert helyen!

Teszteve EJN

Budai Magánorvosi Centrum
1117 Budapest
Fehérvári út 82.

Tel: 06 1 794 3980
    
E-mail: info@budaimaganrendelo.hu

http://budaimaganrendelo.hu/Pajzsmirigy-ultrahang vizsgálat megbeszélt időpontban, várakozás és stressz nélkül, szakorvosi konzultációval a Budai Magánorvosi Centrumban, a 2015-ös évben az Év Magánrendelője díjat elnyert helyen!

Részletek

Komplett átfogó pajzsmirigy-ultrahang vizsgálatra és szakorvosi konzultációra hívunk Budapestre a 2015-ös évben az Év Magánrendelője díjat elnyert Budai Magánorvosi Centrumba, ahol ajánlatunk keretében kiváló áron végzik el ezt a kiváló és igencsak hasznos vizsgálatot Részedre.

Jó hír, hogy a vizsgálat már 5 éves kortól elvégezhető, így kisgyermekedet is magaddal viheted, ha kiváncsi vagy egészségi állapotára!

Oldalunkon elegendő foglalót fizetned, a fennmaradó összeg a helyszínen rendezhető.

Kérésedre egészségpénztári számlát biztosít részedre az orvosi centrum (sima, saját névre szóló készpénzfizetési helyett), így a vizsgálat díja egészségpénztári számlád terhére - ha erre lehetőséged van - elszámolható.

A pajzsmirigyprobléma tünetei megjelenésük szerint igen változatosak, ilyenek lehetnek:
- krónikus fáradtság
- aluszékonyság
- emésztési panaszok
- hízás
- kézremegés
- izzadás
- hasmenés
- fogyás

A pajzsmirigy alul,- vagy túlműködése mindkét nem esetében fennálló probléma lehet, de elsősorban a hölgyek életét keseríti meg.

Attól függően, hogy alul- vagy túlműködésről beszélünk, a pajzsmirigy működésének rendellenességei különböző tüneteket produkálnak.

A sok különböző tünet miatt Magyarországon is sok a nem diagnosztizált, vagy nem megfelelően kezelt pajzsmirigy beteg. Az egyik leggyakoribb tévedés, „félrekezelés”, hogy a magas koleszterin szintű betegeknek koleszterinszintet csökkentő tablettákat írnak fel, miközben az emelkedést a pajzsmirigy alulműködése okozza.

Ha tudni akarod, mi okozza a tüneteidet, és, hogy köze van-e hízásodhoz vagy fogyásodhoz, fáradékonyságodhoz vagy túlpörgésedhez a pajzsmirigyednek, akkor ez a lehetőség épp jókor jön!

Most jelentős kedvezménnyel vehetsz részt egy körültekintően végzett pajzsmirigy ultrahang vizsgálaton és a lehetőség szakorvosikonzultációt is tartalmaz.

Valamennyi ultrahang vizsgálathoz hasonlóan ez a megoldás is biztonságos, megbízható és sugármentes eljárás, mely gyors és pontos diagnózist ad.

Hála az ultrahangos vizsgálatoknak, a műtéti beavatkozások kockázata csökkenthető, bizonyos elváltozások pedig időben felismerhetőek és, ezáltal orvosolhatóak.

A személyenként vásárolható foglalókuponok száma nincs korlátozva, ezért gondolj családodra és barátaidra, barátnőidre is.

Vásárolj annyi foglalókupont ahányan részt szeretnétek venni a vizsgálaton.

1 kupon 1 fő vizsgálatának foglaló részét fedezi.Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2019-03-01 - 2019-05-28 között.

A vizsgálat szakorvos által, ultrahangkészülékkel történik és az ajánlat része a tünete átbeszélése, konzultáció, problémamegoldás egyeztetése.

Az orvosi központban lehetőség van pajzsmirigy laboratóriumi vizsgálatára is vérvizsgálattal, ennek részleteiről és díjáról kérésedre az orvosi központ ad információt.

Bejelentkezés telefonon, vagy emailen lehetséges neved, telefonszámod és EzJóLeszNekem.hu foglalókuponod egyedi kódjának megadásával.

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!
Telefonszámod *
Neved *
E-mail címed
(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)
 
Robot ellenőrzés Mennyi hét minusz kettő?
Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat teljes körűen megismertem és megértettem, és az abban foglaltak szerint önkéntesen hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez

Telefonos visszahívás