Tandem siklóernyőzés hosszú utalvány érvényességgel, saját részre, vagy add ajándékba a lehetőséget! Ha szeretnéd, ajándék videófelvétellel!

Tandem Fly
Budapest és környéke, Gödöllő, Kalocsa

Tel: 06 30 676 8233
E-mail: komar.zoltan@gmail.com
www.tandemfly.huTandem siklóernyőzés hosszú utalvány érvényességgel, saját részre, vagy add ajándékba a lehetőséget! Ha szeretnéd, ajándék videófelvétellel!

Részletek

Adrenalinfüggőséged kiélésére, vagy csak egy új élmény megélése érdekében érdemes kipróbálnod a siklóernyőzést, legyél gyakorlott felszálló, vagy kiváncsi érdeklődő, mindenképp életre szóló élményben lesz részed.

Gyakorlott pilótával együtt szállhatsz a fellegek felé, hátra hagyva a város zaját és megélve azt, amiről eddig csak álmodtál.

Több száz méter magasra szállhatsz és fentről tekinthetsz a hegyekre, dombokra, fákra és a kis emberekre, átfogó képet kapva egy településről, tájegységről, olyan perspektívából látva mindazt, amit eddig nem láthattál.

Ha úgy érzed nincs szebb ajándék saját részre és barátaidnak, mint egy olyan szabadság érzésének átélése, amelyben még biztosan nem volt részük, vásárolj több kupont és menjetek együtt.

Szerintünk még nagyon sokáig fogtok beszélni az élményről, hogy milyen volt a felhők közelében átélni életetek legszebb perceit.

Négy helyszín adott, ahol repülhettek, viszont a helyszín meghatározása időjárás függvénye, mindenképp egyeztess a szervezőkkel!

Élményre fel. Derüs tavaszt és forró nyarat. A levegőben is. :)

Néhány jelentkező ezt írta a Tandem Fly szolgáltatásáról a repülést követően:

"Életem talán legszebb ajándéka és legnagyobb élménye volt az a közel másfél óra, amit a kalocsai reptér és a Szelidi- tó között, a levegőben töltöttem. A szerencsének, no és a pilótának köszönhetően, ha jól emlékszem, egészen 2300 méterig jutottunk, és ha logisztika okokból nem kellett volna megszakítanunk az utunkat, ki tudja meddig jutunk ..talán legközelebb:-) Köszönöm,Zoli!"

Kis Kata - Leasing Manager
"Ajándékba kaptam az ugrást a születésnapomra az egyik legkedvesebb barátnőmtől. Hazudik, aki összefüggően, szabatosan tud erről mesélni, ami biztos, hogy ezt evezik a tankönyvek a nagybetűs Élménynek. Mert élmény a csúcsra érkezés, a profik kedves viccelődése, Zoli felkészítése, a szakadék felé futás, a gravitáció legyőzése, a lebegés, a szél, a csend, a körbetekintés, az izgalom elfeledése, a földet érés, de leginkább a szembesülés a tudattal, hogy átéltem az igazi szabadságot..."

Kocsis Éva - Kossuth Rádió műsorvezetője
"Régóta kerülgetjük egymást, én és a siklóernyőzés. Tavaly egy alap tanfolyamra is beiratkoztam, de ennek keretében nem nagyon sikerült elszakadni a földtől. Mielőtt véglegesen elkötelezném magam tudni akartam milyen érzés az igazi repülés..., és meg kell, hogy mondjam, fantasztikus volt!!"

Velicky László - Építész
+Zoli barátom választott egy ideálisnak tűnő, megfelelően szeles napot és egy jó kis starthelyet. Mikor kiértünk még túl erős volt a szél, ezért várakoznunk kellett kb. egy órát, de végül az „esti gyogyiban" könnyedén a levegőbe emelkedtünk és legalább 1 órán keresztül repültünk szabadon, mint a madarak fenn az égen. Levegőből néztük végig a naplementét is, ami szintén gyönyörű volt. Felejthetetlen élmény volt!"Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2019-02-26 - 2019-05-25 között.

- egy személy bármennyi utalványt vásárolhat saját részre és ajándékba egyaránt
- 6 és 60 év közötti jelentkezők érkezhetnek a siklóernyőzésre
- az utalvány egy fő részére biztosít részvételt egy tandem siklóernyőzésen, egy adott, a vevő által kiválasztott helyszínre
- helyszínek: Budapest és környéke, Gödöllő, Kalocsa (időjárás függvényében rugalmasságot kérünk Tőletek, egyeztessetek az oktatóval!)
- gyakorlott, tapasztalt oktató irányítása alatt repülhetsz
- ajándék megörökített videofelvétel, amelyhez egy 4-32 GB köztimikro SD kártyát kérjük hozz magaddal, ha szeretnél felvételt hazavinni
- maximálisan 110 kg testsúlyú személy repülhet
- 6 éves kor feletti gyerekek is repülhetnek, de 14 éves kor alatt szülői írásbeli beleegyező nyilatkozat szükséges
- a kupon 60 éves korig vehető igénybe (60 év felett előzetes telefonos egyeztetés szükséges)
- a szükséges felszerelést a szervezők biztosítják
- kapcsolatfelvételkor EzJóLeszNekem.hu utalványod kódjának megadása szükséges, kérjük az utalvány megvásárlásától számított néhány napon belül vedd fel a kapcsolatot a Tandem Fly-al a 06 30 676 8233-as számon, hogy folyamatosan értesíteni tudjanak a repülési lehetőségekről, amik közül választhatsz.

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!
Telefonszámod *
Neved *
E-mail címed
(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)
 
Robot ellenőrzés Mennyi hét minusz kettő?
Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat teljes körűen megismertem és megértettem, és az abban foglaltak szerint önkéntesen hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez

Telefonos visszahívás