Gyomor és bélrendszer gyulladásainak vizsgálata már 4 éves kortól, felső korhatár nélkül, ételintolerancia és candida teszttel egy csomagban, konzultációval, orvosnál, vagy humánbiológusnál!

Dr. Kósnai Központ
1133 Budapest
Kárpát utca 18. II. emelet

Tel: 06 30 356 2177
www.dpek.huGyomor és bélrendszer gyulladásainak vizsgálata már 4 éves kortól, felső korhatár nélkül, ételintolerancia és candida teszttel egy csomagban, konzultációval, orvosnál, vagy humánbiológusnál!

Részletek

A tápcsatorna (gyomor, vékonybél, vastagbél) betegségei korunk népbetegségei közé tartoznak, az elmúlt évtizedekben egyre gyakoribbá válnak, egyes felmérések szerint enyhébb formái akár a lakosság akár felét is érinthetik.

Okuk részben a helytelen összetételű (egyoldalúan magas fogyasztása bizonyos élelmiszereknek), részben a nem megfelelő minőségű (adalékanyagokat, vegyszereket tartalmazó) táplálkozás, valamint a stressz.

Vizsgálati csomagunkban felmérjük a gyomor, a vékonybél és a vastagbél állapotát, keressük az irritációkat, gyulladásokat.

A csomag második része a 100 allergénre kiterjedő ételintolerancia teszt, mivel a tápcsatorna betegségeinek jelentős részéért az egyes élelmiszer fehérjékre adott kóros immunreakciók felelősek. Az ételallergiásoknál fellépő ún. áteresztő bél szindróma pedig a gyulladást fokozhatja, valamint szerteágazó allergiás tüneteket okozhat. Az élelmiszerekben jelen lévő allergiát kiváltani képes fehérjék lebontása során a bélben képződő makromolekulák ugyanis a gyulladt bélfal mikrosérülésein képesek átdiffundálni, és ezért bármely megevett élelmiszerre allergiás reakció léphet fel.

A csomag harmadik része Candida-teszt, mely a tápcsatornában is jelen lévő élesztőgomba túlzott jelenlétét mutatja ki. Oka lehet a magas szénhidrátfogyasztás, és a gyulladásos bélbetegségeknek gyakori velejárója. A bélflóra – mint bélrendszerünk egyik legfontosabb védője – sérülése a Candida albicans túlszaporodásával gyakran együtt jár. A normál bélflóra csökkenése szerepet játszik a belek gyulladásainál, mivel az általa termelt gyulladáscsökkentő faktorok hiányában gyulladás könnyebben alakul ki illetve marad fenn.

Vizsgálatainkat ún. Voll-módszerrel végezzük, melynek elve, hogy az élő sejtek, következésképpen a szervek, szövetek működése során nem csak kémiai, hanem fizikai változások is zajlanak, melyek megfelelő vizsgálómódszerek segítségével láthatóvá tehetők.

(Ilyen elven működik néhány igen elterjedt vizsgálómódszer, mint az EKG, EEG is, de pl. az idegtudomány területén számtalan, kevésbé ismert elektromos vizsgálómódszert alkalmaznak.) Ilyen mérések végezhetők bizonyos elektromágneses elven működő készülékek segítségével, mint amilyen az ún Voll diagnosztikai rendszer is. Az adott szövet/szerv elektromos ingerlése során keletkezett elektromos változások mérhetők, és információt adnak a szervek működéséről. Mivel az energetikai zavarok hamarabb megjelennek, mint a kémiai változások, ezért a működési rendellenességek hamarabb észrevehetők ilyen módon.

A teszt a szervek működési zavarait vizsgálva fokozott vagy csökkent vezetőképességet állapíthat meg, mely előbbi gyulladást, utóbbi degeneratív eltérést jelezhet.

Az átfogó, komplex, részletes vizsgálati csomag tartalma:

- gyomor, vékonybél, vastagbél vizsgálata

- ételintolerancia teszt 100 allergénre

- Candida- teszt

- konzultáció (orvosnál, vagy humánbiológusnál)

- a vizsgálat időtartama hozzávetőlegesen 45 perc

Jó hír, hogy a vásárolható kuponok száma nincs korlátozva, várnak szeretettel Téged és barátaidat, családodat!

Személyenként 1 kupon, 1 fő vizsgálati díját fedezi, ezért kérünk, hogy annyi kupont vásárolj, ahányan érkezni szeretnétek a vizsgálatra. Bejelentkezéskor van lehetőségetek egymást követő vizsgálati időpontot kérni.

 Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2018-09-16 - 2018-12-15 között.

A vizsgálat már 4 éves kortól, felső korhatár nélkül elvégezhető!

Bejelentkezés a http://www.dpek.hu/ oldalon EzJóLeszNekem.hu kuponkódod és adataid megadásával szükséges. Ezt követően a központ visszahív Téged 48 órán belül.

Bejelentkezést e-mail-en, az orvosi központ nem fogad el, telefonon viszont lehetséges ugyan úgy az adataid és kuponkódod megadásával a 06 30 356 2177 -es telefonszámon.

 

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)

Telefonos visszahívás