Hétalkalmas siklóernyős tanfolyam a szelek szárnyán teljesen kezdőknek elméleti és gyakorlati oktatással, teljes felszereléssel, jó hangulatban, Budapest környéki gyakorlattal!

  • Eredeti ár53000 Ft
  • EzJóLeszNekem
  • Akciós ár19990 Ft
 • 5490 Ft
  Lejárt
 • A szolgáltató felé fizetendő: 14500 Ft

UP Hungary Siklóernyős Iskola
Elméleti oktatás helyszíne:
HFFA előadóterme
1138 Budapest,
Dagály utca 11. 2. emelet
Tel: 06 20 777 6839

http://www.up-sikloernyo.info/tanfolyam.htmlHétalkalmas siklóernyős tanfolyam a szelek szárnyán teljesen kezdőknek elméleti és gyakorlati oktatással, teljes felszereléssel, jó hangulatban, Budapest környéki gyakorlattal!

  • Eredeti ár53000 Ft
  •  
  • Akciós ár19990 Ft
 • Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhatsz!
 • A szolgáltató felé fizetendő: 14500 Ft

Részletek

7 alkalmas siklóernyős alaptanfolyamra hívunk, hogy teljesen kezdőként átadd magad a szabadság érzésének a fellegek alatt.

A tanfolyam „A1” 53.000 Ft-ba kerül, azonban Te, mint az EzJóLeszNekem vásárlója 19990 Ft-ért vehetsz részt rajta!

Oldalunkon mindössze 5490 Ft-os szükséges fizetned, az akciós árból fennmaradó 14500 Ft a helyszínen az első tanfolyami alkalmon érkezéskor, készpénzben fizetendő.

Egymást követő, repülhető 7 hétvégi nap (szombat, vasárnap és egy elmélet, kedd este). A tanfolyamdíj tartalmazza az oktatást, a felszerelés használatot, Kettő SE tagdíjat.

A tanfolyam egy elméleti oktatással kezdődik 18.30-kor, a helyszín: A HFFA előadóterme: Budapest XIII. kerület Dagály u. 11. – bejárat a Jakab József utcai telephely felől a porta melletti lépcsőházban a 2. emeletre (Bővebb információ a könnyebb odataláláshoz: Klikk ide, ha érdekel! ).Gyakorlatok, a repülés, szombat, vasárnap 9-13-óráig tartanak. Találkozó helye a II. ker. Arad u. Kardos u. kereszteződése majd a széliránytól függően, a Buda környéki hegyeken: Máriahalom, Epöl, Hármashatár-hegy, Mókus-hegy, Gete-hegy, Mária-csúcs, Sár-hegy lesz a repülés.

A gyakorlati foglalkozásokat elméleti oktatásokkal fejezzük be. A tanfolyamosok megtanulják az ernyőkezelést, elsajátítják a vészhelyzetek hárítását, a helyes cselekvési sorrendet. Az alapok elsajátítása után, a tartós repülési szituációkat gyakorolják, lejtőszelezést (A), termikelést, csörlést (B). A tanfolyam sikeres elvégzői elméleti, és gyakorlati vizsgát tehetnek. Ez „A”, „B”, Tandem, kategóriás hazai és ParaPro 3, 4, Tandem, nemzetközi pilótajogosítást jelent.

S hogy kikre bízod szárnyaid?

Vezető oktató:
Dr. Pálfi „Gombóc” Béla Gábor

 

Oktatók:
Végh Dávid,
Kerekes „Guriga” László
Kátai „Peti” PéterFontos tudnivalók

A kupon beváltható 2018-09-14 - 2018-12-13 között.

A tanfolyamok kezdései az iskola weboldalán érhetők el.

A megvásárolt EzJóLeszNekem utalványod egyedi kódjának bediktálásával kérjük vedd fel a kapcsolatot az iskolával bejelentkezéshez telefonon, vagy e-mail-en.

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!
Telefonszámod *
Neved *
E-mail címed
(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)
 
Robot ellenőrzés Mennyi hét minusz kettő?
Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat teljes körűen megismertem és megértettem, és az abban foglaltak szerint önkéntesen hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez

Telefonos visszahívás