5 alkalmas, végleges szőrtelenítő kezelés teljes arcra, diódalézerrel, Budapesten a jól megközelíthető Ferenciek terén!

Teszteve EJN

Brillantisz Stúdió
1053 Budapest
Ferenciek tere 7-8.
III. lépcsőház 1. emelet

A szalon elköltözik és 2018.02.19-től
az alábbi címen várja a vendégeket:

1052 Budapest
Városház utca 8.

A szalon 2018.02.15 - 2018.02.18 között a költözés
miatt zárva tart.

Fontos! A szalon 24 órás lemondói szabályzata értelmében, a lefoglalt időpontot lemondani vagy módosítani, legkésőbb a kezelés előtt 24 órával lehetséges. Ellenkező esetben az adott alkalmat felhasználtnak kell tekinteniük. Kérjük erre légy rendkívül nagy figyelemmel. Fontos továbbá, hogy 5 percen túli késés esetén, a késés időtartamát levonják a kezelési időből!

Tel: 06 20 435 5574

brillantisz-studio.com

brillantiszstudio@gmail.com5 alkalmas, végleges szőrtelenítő kezelés teljes arcra, diódalézerrel, Budapesten a jól megközelíthető Ferenciek terén!

    • Eredeti ár38000 Ft
    •  
    • Akciós ár14990 Ft
  • Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhatsz!

Részletek

A szőrtelenítés szinte mindannyiunk számára egyet jelent a folyamatos kínlódással és ha többé-kevésbé tartós hatást szeretnénk elérni, annak fájdalommal fizetjük meg az árát egy-egy gyantázással vagy epilálásával, de a hatás még így sem maradandó. 

Szerencsére ma már erre is van megoldás, a lézertechnológia az utóbbi években berobbant a szépségiparba, és annyira pontossá vált, hogy minimális fájdalom mellett véglegesen képes eltüntetni az alkalmatlankodó szőrszálakat. A precíziós lézer a szőrtüszők kiégetésével hoz maradandóan selymes bőrt, és a mai, modern készülékekkel a fájdalom sem mérhető egy gyantázás gyötrelmeihez. 

Igényes, kényelmes környezetben, Budapest egyik legjobban megközelíthető pontján várnak a Perillisz Stúdióban egy 5 alkalmas kezelésre, ahol most fantasztikus kedvezménnyel próbálhatod ki ezt az innovatív módszert, és láthatod a saját szemeddel az eredményét.

Elbúcsúzhatsz az ajkad feletti apró szőr- és a rakoncátlan szemöldökszálaktól is, nem kell többé egyesével, csipesszel szedegetni őket, így még több időd lesz saját magadra.

 Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2018-09-14 - 2018-12-13 között.

A kezelésekre érkezz 2-3 mm-es borostával! A kezelés előtti másfél hónapban már csak borotválni szabad a szőrszálakat!

Telefonos bejelentkezés szükséges első kezelésedre, amelyet az utalváényon lévő telefonszámon nyitva tartási időben tehetsz meg.

Időpontot lemondani az alkalom előtt legfeljebb 24 órával lehet, ellenkező esetben az alkalom elvész. Kérjük, érkezz pontosan.
5 percen túli késés esetéb a szalon a késés időtartamát levonja a kezelési idődből, kérünk, hogy légy tekintettel az utánad érkezőkre, hogy minden időben történhessen, s mindenki elégedett legyen.

Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható!

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!
Telefonszámod *
Neved *
E-mail címed
(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)
 
Robot ellenőrzés Mennyi hét minusz kettő?
Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat teljes körűen megismertem és megértettem, és az abban foglaltak szerint önkéntesen hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez

Telefonos visszahívás