20 órás svédmasszázs tanfolyam Budapesten, - bizonyítvánnyal!

KIPSZER IRODAHÁZ
Bessimeon Masszázsközpont
1106 Budapest
Jászberényi út 24-36.

Tel: 06 70 225 1745
E-mail: bessimeon@gmail.com


20 órás svédmasszázs tanfolyam Budapesten, - bizonyítvánnyal!

Részletek

20 órás gyakorlati svédmasszázs tanfolyamra invitálunk Budapestre a Besssimeon Központba, ahol kezdőként, nulla kezdetleges tudással segítenek neked elsajátítani mi fán terem a masszázs.

A svéd masszázs (frissítő relaxáló masszázs) a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta.  Ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, csökkenti a fájdalomérzetet és a stresszt, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használatos izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és a belső béke megteremtését.

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó frissítő és relaxációs masszázst képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

A tanfolyam felépítése:

Elméleti oktatás - egyéni felkészüléssel a tananyagot a hallgatók otthon sajátítják el - az így elsajátított tudásról a hallgatók az oktatás helyszínén írásban adnak számot.

A masszázs fogalma - A masszázs története - A masszázs hatása - Ellenjavallatok - A masszázs fogásai - A masszázs fajtái - Közvetítő anyagok - A masszázs környezete és eszközei - Az ember energiarendszere – Csakra és meridián rendszer - Illóolajok szerepe a masszázsban – relaxáció és helyes meditáció,

A gyakorlati oktatás: Melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a frissítő és relaxáló masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.Órarend:

-   elmélet önálló felkészüléssel (javasolt felkészülési idő 18 tanóra) - elméleti vizsgával a Bessimeon Központban

- 20 tanórás (45 perces órák) intenzív gyakorlat, ahol a frissítő, relaxáló masszázs alapfogásait sajátítják el a hallgatók - gyakorlati vizsga a Bessimeon Központban

A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, mely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is frissítő relaxáló (svéd) masszázs kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401, 960404

Fizess most csak foglalót oldalunkon az EzJóLeszNekem.hu -n, az összeg nagyobbik részét érkezésedkor fizetheted a helyszínen, hogy megkönnyítsük a döntésedet, s ne az anyagiakon múljon.

A svédmasszázzsal nyugalmat, ellazulást adhatsz szeretteidnek, barátaidnak, vagy a párodnak.

A tanfolyam vizsgával zárul, sikeres vizsga esetén munkavállalásra alkalmas bizonyítványt állítanak ki részedre.

Rajta, tedd hát meg az első lépést a jövőd felé!

Ha szeretnél, érkezhetsz barátaiddal is, személyenként 1 kupon szükséges a kedvezményes áron való tanfolyami részvételhez. Az oldalunkon vásárolható foglalókuponok száma nincs limitálva!

 Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2018-09-14 - 2018-12-13 között.

Az időpontokról a Bessimeon Masszázsközpont weboldalán vagy telefonon kérhetsz információt. Előzetes jelentkezés emailenés EzJóLeszNekem.hu foglalókuponod kódjának, valamint neved, telefonszámod elküldésével e-mailben szükséges, a bessimeon@gmail.com e-mail címre küldött leveleddel.

Elérhető időpontok listájának megtekintéséhez kattints ide:
http://bessimeon.webnode.hu/szolgaltatasok/oktatas/masszazs-oktatas/svedmasszazs/

20 órás intenzív gyakorlat (45 perces órák).

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)

Telefonos visszahívás