Podoscopos talpvizsgálat Budapesten egy pár egyedi talpbetét készítéssel, mozgásszervi szakorvos által végzett vizsgálattal és konzultációval kombinálva!

Arthro Komplex Gyógyközpont
1114 Budapest
Móricz Zsigmond körtér 3/b. II. em 7.

Tel: +36 1 225 3060
e-mail: arthro@gyogykozpont.hu
http://arthrokomplex.hu/

 Podoscopos talpvizsgálat Budapesten egy pár egyedi talpbetét készítéssel, mozgásszervi szakorvos által végzett vizsgálattal és konzultációval kombinálva!

Részletek

Számítógépes talpvizsgálat - egyedi talpbetét készítése

Sarok és talpfájdalmak kezelése

A sarok és a talp fájdalma a láb boltozatsüllyedés leggyakoribb és egyben nagyon kellemetlen, akár a járást gyötrelmesen nehézzé tevő tünete. A fájdalmak megszüntetése a mindennapi életvitelhez is szükséges, de a sportoláshoz elengedhetetlen.

Hogyan okozzák a boltozat süllyedések a sarok és talp fájdalmát?

A talp két boltozata - az I. és V. ujjak tövénél lévő párnák között feszülő haránt boltozat és a sarok és a fenti párnák közt létrejövő hossz boltozat - testünk rendkívül fontos statikai részét képezik. A talajjal kis felületen érintkezve a test teljes súlyát szükséges kellő tartással viselni, ugyanakkor a járás dinamikáját követően rugalmas szerkezetnek kell lennie.

A sarok és talpfájdalmak kezelése egyrészt a statikai igényeknek megfelelő boltozatok helyreállítása, másrészt ezzel párhuzamosan a panaszokat közvetlenül okozó gyulladás megszüntetése.

Mi lehet a megoldáshoz vezető út?

  • Számítógépes talpvizsgálat alapján egyedi talpbetét viselése

Számítógépes talpvizsgálat

Az egyedi talpbetét készítésről az Újbuda TV. Egészségünkre c. műsorában  

A gerincoszlop mellett a lábboltozat süllyedése, deformitása, vagy egyéb statikai zavara is rendkívül sok panasz forrása lehet, ezért felderítése és mielőbbi kezelése igen fontos feladatunk. Ezt napjainkban már nem gipsz-mintavétellel, ha nem számítógépes talpvizsgálat segítségével végezzük. A számítógépes talpvizsgálat során a talp optikai letapogatását végezzük, ami tiszta , gyors és precíz eljárás. A számítógépes talpvizsgálat segítségével készülő talptérképről leolvasható a haránt és/vagy a hosszboltozat süllyedése.

A számítógépes talpvizsgálat ugyanakkor alkalmas a sarok ki/bedőlésének kimutatására, és a talpak terhelése közötti esetleges asszimetria észlelésére is.

A lábak eltérő terhelésének hátterében leggyakrabban gerincferdülés vagy végtaghossz különbség áll: míg az előző mozgás terápiával, gerincprogrammal kezelendő, a végtagok közötti hosszdifferencia esetében hosszkiegyenlítő talpbetétre van szükség.

Ennek igazolására és a pontos mérések érdekében terheléses röntgenfelvételeket készíttetünk.
Természetesen eltérő végtaghosszok esetében következményes gerincferdüléssel is számolnunk kell!

A számítógépes talpvizsgálat alapján egyedi talpbetét készíthető, melynek rendszeres használata sikeresen csökkentheti, vagy megszüntetheti a lábboltozat süllyedésből eredő panaszokat. Ez igen fontos, mert a gerinc és a láb statikai zavarai boka-, térd-, csípő-, hát-, váll-nyak-, akár fejfájást is okozhatnak.

A számítógépes talpvizsgálat alkalmas arra, hogy felméresd állapotod. Mivel a gerinc és a talp statikai elváltozásai gyakorlatilag kötelezően együtt járnak, azokat minden esetben egyaránt vizsgálni és sz.e. kezelni kell. Ezért a hát- és derékfájás kivizsgálásának gyakorlatilag kötelező része a számítógépes talpvizsgálat és az eredménytől függően a kezelés fontos része az egyedi talpbetét rendszeres viselése.Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2018-07-16 - 2018-10-16 között.

Az esetleg szükségessé váló, más szolgáltatónál készítendő röntgen vizsgálat és az utána esedékes kontroll a rendelőben plusz költség, ezek árát nem tartalmazza a kupon ára.

Vizsgálatra és szakorvosi konzultációra előzetes telefonos, vagy e-mail-es bejelentkezés szükséges, amelyet a lentiekben lévő elérhetőségeken tehetsz meg.

A lefoglalt időpont kapcsán: egymás idejének tiszteletben tartása miatt: 24 órán belüli időpontmódosítás esetén helyszíni felárfizetéssel kérhető csak új időpont, amelynek díját a gyógyközpont felé az új, módosított időpontban kell kiegyenlítened, amikor érkezel.

Bejelentkezéskor meg kell adnod az EzJóLeszNekem.hu-tól kapott egyedi kuponod, vagy kuponjaid kódját, a helyszínre kérjük vidd magaddal kinyomtatott kuponodat és add le azt.

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)

Telefonos visszahívás