Láss újra minden távolságra! Multifokális szemüveg választható kerettel, ajándék tokkal a Rapidus Optikától, Budapesten!


1052 Budapest, Váci utca 19-21.
Millenium Center 1.emelet
+36 1 318-3613
+36 70 7788-540

rapidus@rapidus.hu


Nyitva: H-P: 10:00 - 19:00
Sz: 10:00 - 14:00

http://www.rapidus.hu/Láss újra minden távolságra! Multifokális szemüveg választható kerettel, ajándék tokkal a Rapidus Optikától, Budapesten!

Részletek

Ha eddig csak olvasáshoz kellett szemüveg, de most már a távolabbi tárgyak sem olyan élesek, akkor bizony ideje ellátogatni egy szemvizsgálatra. Nagy valószínűséggel a különböző távolságokra, mint pl. 40cm olvasás, 80cm számítógép és 200cm-től ameddig a szem ellát, különböző dioptriákat fognak megállapítani. Ez viszont nem nagy tragédia. 2018-ban nem kell attól tartani, hogy akkor felváltva pakolgatni kelljen a szemüvegeket,  sőt csúnya elválasztóvonalakat sem fogunk látni a lencséken. A mai kor modern multifokális vagy más néven progresszív lencséi pont a te megváltozott látásodhoz lettek kitalálva!

A Rapidus Optika ajánlata tehát neked szól.

Gyere és ismerd meg a jelen kor fejlett technikai vívmányai közül ezt az igen kedvező árú multifokális szemüveget. Légy türelmes, figyelj a szakemberek tanácsaira és élvezni fogod minden előnyét!

 

A távoli zónától egészen az olvasóig egy csatornán keresztül váltakoznak a dioptriák. Nem három, hanem számtalan dioptria kerül ilyenkor egymás alá, ez biztosítja a finom átmeneteket. Minden multifokális szemüveg széli részén található egy haszontalan rész, ennek nagysága attól függ milyen kategóriába sorolható maga a lencse. A belépő szintű, alap multifokális lencse általában mindig egy keskenyebb csatornájú. Kicsit több fej és szemmozgással itt is meg lehet találni a távolságokhoz szükséges, dioptriát és fejtartást. Az ajánlatban szereplő lencsét a bal oldali kép demonstrálja! Egy ilyen lencsével nem kell állandóan cserélgetned a szemüvegeid. Egész nap bátran hordhatod, sőt ha leveszed, nagyon fog hiányozni!

 

Ha már régóta vágysz egy multifokális szemüvegre, vagy már olyat viselsz, de változtak a dioptriáid, esetleg szükséged van egy tartalékra, akkor... Ez az ajánlat a 28.990 forintos árával Neked szól!

A Rapidus Optika szakemberei maximális kiszolgálásban részesítenek, szemüveged mellé pedig egy ajándék tokkal és törlőkendővel is kedveskednek Neked!

 

                               A multifokális szemüveg ezt a problémát is orvosolja!

Szemüveged 2-2.5 hét alatt készül el, amiről telefonon vagy email formájában értesítenek! Kiadáskor fejre adaptálják, amikor beállítják a szárakat, papucsokat és szükség esetén tanácsokkal látnak el, ezért a szemüveg átvétele személyesen javasolt!

 Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2018-07-15 - 2018-10-15 között.

Szemvizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy email formájában!

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben az utalvány felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Az ajánlatban szereplő termékek és azok bolti árai:

  • 1 pár felületkezelt, keményített és tükröződésmentes bevonattal ellátott alap multifokális lencse: 39.980 Ft
  • Dioptriatartomány: -8,00sph +5,00sph 4,00cyl Add:3,50
  • Anyaga 1.5 normál, nem vékonyított műanyag
  • Szemüvegkeret: 9.990 Ft Női, férfi, fém és műanyag vegyesen!
  • Látásvizsgálat: 3.000 Ft
  • Munkadíj: 2.000 Ft
  • Biztosítás: 3.000 Ft

Ajándék:

  • Szemüvegtok
  • Törlőkendő

Szélesebb csatornájú lencsét szeretnél, vagy dioptriád miatt vékonyítottat, esetleg fényre sötétedőt?
Az árkülönbözet megfizetésével akár azt is kérheted. E felől érdeklődj az üzletben!
 

Vásárolj magadnak és/vagy lepd meg párod egy többfunkciós szemüveggel!

Ajánlatunk keretében most több utalványt is vásárolhatsz, ellátogathattok együtt is az optikába!

Szerintünk kiváló program.

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)

Telefonos visszahívás