Urológiai szűrővzsgálat konkrét probléma megoldására, vagy megelőző célzattal, alapos átfogó ultrahangvizsgálattal, 40 éves kor felett indokolt esetben prosztatarák (PSA) szűréssel, a legmodernebb vizsgálóberendezésekkel, a 2015-ös Év Magánrendelőjében, a Budai Magánorvosi Centrumban!

Teszteve EJN

Budai Magánorvosi Centrum
1117 Budapest
Fehérvári út 82.

Tel: 06   1 794 3980
       06 20 356 4353
E-mail: info@budaioltokozpont.hu
http://budaimaganrendelo.hu/Urológiai szűrővzsgálat konkrét probléma megoldására, vagy megelőző célzattal, alapos átfogó ultrahangvizsgálattal, 40 éves kor felett indokolt esetben prosztatarák (PSA) szűréssel, a legmodernebb vizsgálóberendezésekkel, a 2015-ös Év Magánrendelőjében, a Budai Magánorvosi Centrumban!

Részletek

Komplex, átfogó urológiai szűrővizsgálatra hívunk Budapestre a 2015-ös Év Magánrendelője díjat elnyert Budai Magánorvosi Centrumba, ahol ajánlatunk keretében kiváló áron, több fontos részletre kiterjedő, átfogó urológiai vizsgálati csomagot biztosítanak részedre.

A vizsgálat része a manuális szűrővizsgálat, ultrahangvizsgálat a legmodernebb berendezéssel, s természetesen az alapos orvosi konzultáció.

Jó hír, hogy a vizsgálat 40 éves kor feletti férfiak részére, indokolt esetben PSA (prosztatarák) szűrést is tartalmaz, amely kellemetlenségek nélkül, vérvétellel történik és professzionális pontossággal mért eredményt hoz!

Oldalunkon elegendő foglalót fizetned, a fennmaradó összeg a helyszínen rendezhető.

Kérésedre egészségpénztári számlát biztosít részedre az orvosi centrum (sima, saját névre szóló készpénzfizetési helyett), így a vizsgálat díja egészségpénztári számlád terhére - ha erre lehetőséged van - elszámolható.

Egy kiválóan felszerelt orvosi centrum vár, kiváló orvosokkal, akik a kor legmodernebb vívmányait segítségül hívva nyújtanak számodra hiteles és átfogó képet urológiai problémáid okai és azok megoldása kapcsán.

1 foglalókupon 1 személy vizsgálati díjának foglaló részét fedezi.

Légy hát bátor, vegyél részt ezen az alapos kivizsgáláson, hogy energikusan és boldogan léphess  vissza a hétköznapok színes forgatagába.

Oldalunon az egy személy által vásárolható kuponok száma nincs korlátozva, így gondolj barátaidra, családodra is, kérhettek egymást követő vizsgáalti időpontot is!

Vár szeretettel a magas szakmai tudással bíró szakorvosi csapat a Budai Magánorvosi Centrumban, a 2015 -ös év Év Magánrendelője díjat elnyert szakorvosi központ.

 Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2018-05-30 - 2018-08-29 között.

Bejelentkezés telefonon, vagy emailen lehetséges neved, telefonszámod és EzJóLeszNekem.hu foglalókuponod kódjának megadásával.

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)