20 órás svédmasszázs tanfolyam Budapesten, - bizonyítvánnyal!

KIPSZER IRODAHÁZ
Bessimeon Masszázsközpont
1106 Budapest
Jászberényi út 24-36.

Tel: 06 70 225 1745
E-mail: bessimeon@gmail.com


20 órás svédmasszázs tanfolyam Budapesten, - bizonyítvánnyal!

Részletek

20 órás gyakorlati svédmasszázs tanfolyamra invitálunk Budapestre a Besssimeon Központba, ahol kezdőként, nulla kezdetleges tudással segítenek neked elsajátítani mi fán terem a masszázs.

A svéd masszázs (frissítő relaxáló masszázs) a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta.  Ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, csökkenti a fájdalomérzetet és a stresszt, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használatos izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és a belső béke megteremtését.

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó frissítő és relaxációs masszázst képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

A tanfolyam felépítése:

Elméleti oktatás - egyéni felkészüléssel a tananyagot a hallgatók otthon sajátítják el - az így elsajátított tudásról a hallgatók az oktatás helyszínén írásban adnak számot.

A masszázs fogalma - A masszázs története - A masszázs hatása - Ellenjavallatok - A masszázs fogásai - A masszázs fajtái - Közvetítő anyagok - A masszázs környezete és eszközei - Az ember energiarendszere – Csakra és meridián rendszer - Illóolajok szerepe a masszázsban – relaxáció és helyes meditáció,

A gyakorlati oktatás: Melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a frissítő és relaxáló masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.Órarend:

-   elmélet önálló felkészüléssel (javasolt felkészülési idő 18 tanóra) - elméleti vizsgával a Bessimeon Központban

- 20 tanórás (45 perces órák) intenzív gyakorlat, ahol a frissítő, relaxáló masszázs alapfogásait sajátítják el a hallgatók - gyakorlati vizsga a Bessimeon Központban

A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, mely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is frissítő relaxáló (svéd) masszázs kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401, 960404

Fizess most csak foglalót oldalunkon az EzJóLeszNekem.hu -n, az összeg nagyobbik részét érkezésedkor fizetheted a helyszínen, hogy megkönnyítsük a döntésedet, s ne az anyagiakon múljon.

A svédmasszázzsal nyugalmat, ellazulást adhatsz szeretteidnek, barátaidnak, vagy a párodnak.

A tanfolyam vizsgával zárul, sikeres vizsga esetén munkavállalásra alkalmas bizonyítványt állítanak ki részedre.

Rajta, tedd hát meg az első lépést a jövőd felé!

Ha szeretnél, érkezhetsz barátaiddal is, személyenként 1 kupon szükséges a kedvezményes áron való tanfolyami részvételhez. Az oldalunkon vásárolható foglalókuponok száma nincs limitálva!

 Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2018-05-17 - 2018-08-16 között.

Az időpontokról a Bessimeon Masszázsközpont weboldalán vagy telefonon kérhetsz információt. Előzetes jelentkezés emailenés EzJóLeszNekem.hu foglalókuponod kódjának, valamint neved, telefonszámod elküldésével e-mailben szükséges, a bessimeon@gmail.com e-mail címre küldött leveleddel.

Elérhető időpontok listájának megtekintéséhez kattints ide:
http://bessimeon.webnode.hu/szolgaltatasok/oktatas/masszazs-oktatas/svedmasszazs/

20 órás intenzív gyakorlat (45 perces órák).

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)