3 alkalom rádiófrekvenciás és fényterápiás infraszauna kezelés TELJES TESTEN! a feszesebb, kontúrosabb bőrért! Nem ígérünk csodát, de ha leadnál pár kilót itt a helyed az Ági Szalonban!

Ági Szépségszalon
1138 Budapest
Katona József utca 8.

Tel: 06 70 308 4414
http://www.agi-szepsegszalon.hu/alakformalas.html3 alkalom rádiófrekvenciás és fényterápiás infraszauna kezelés TELJES TESTEN! a feszesebb, kontúrosabb bőrért! Nem ígérünk csodát, de ha leadnál pár kilót itt a helyed az Ági Szalonban!

    • Eredeti ár23900 Ft
    •  
    • Akciós ár12900 Ft
  • Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhatsz!

Részletek

Most megálljt parancsolhatsz a narancsbőrnek! 3 alkalom rádiófrekvenciás és 3 alkalom fényterápiás infraszauna kezelés a feszesebb, kontúrosabb bőrért!

Az ajánlat tartalma:

- 3 x 20 perc rádiófrekvenciás kezelés
- 3 x 20 perc fényterápiás infraszauna

A kezelés egy 20 perces teljes testre kiterjedő méregtelenítéssel kezdődik a fényterápiás
infraszaunával annak érdekében, hogy felkészítsék a zsírsejteket a távozásra.

Ez a szauna különleges mély-meleg terápiás környezetet teremt, így segíti és gyorsítja a nyirokkeringést.

Ezután a rádiófrekvenciás kezeléssel bombázzák a zsírsejteket, azok így kibocsátják tartalmukat, amelyet a nyirokrendszer eltávolít a szervezetedből. Így lesz tripla hatása a kezelésnek: feszesebb bőr, csökkenő körméret
és olvadó kilók, összességében pedig búcsút inthetsz a zavaró narancsbőrnek!

Fogyni vesződségek nélkül bizony aranyat ér! Ezt garantálja az infraszauna+ rádiófrekvencia, melyben kényelmesen megerőltetés nélkül fogyhattok!Mindennek köszönhetően számotokra is sikerélmény lehet a fogyás.

Az infraszaunák egyik legfőbb alkalmazási területe az alakformálás és fogyás, de ezen felül kiváló a stesszoldó és relaxáló hatásuk is. Az eljárás során az infravörös fény hatására néhány perc után intenziv folyadék kiválasztásiés méregtelenitési folyamat indul el.


Ez az izzadságanyag nagy mennyiségű méreganyagot, zsírt tartalmaz, így a 20 perces infraszaunázás közben 800-900kalóriát éget el a szervezetünk, ugyanennyi kalóriát 20 perces intenzív sportolással, futással, evezéssel tudunk elégetni. Gondoljátok csak meg , mennyivel kényelmesebb ülve , relaxálva megválni felesleges kilóinktól , megkímélve magunkat a fáradságos edzésektől és a koplaló diétától.Fogyasztásra, alakformálásra, cellulit kezelésére, terhességi csíkok eltüntetésére remekül alkalmazható. válaszd bármelyiket is a felajánlott lehetőségek közül, ruhaméreteket is

fogyhagyhatsz!

Ha szeretnéd, most érkezhetsz barátnőddel, vagy barátoddal együtt, ez esetben vásárolj két kupont és kérjetek egymást követő kezelési időpontot. Mindkettőtök számára kiváló kezdés lehet a szép alak és egészséges élet útján.Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2018-04-15 - 2018-07-15 között.

A kezelésre telefonos, vagy emailes időpontegyeztetés szükséges (emailes egyeztetéskor kérünk, az első üzenetedben add meg telefonszámod, hogy szükséges esetén a szalon elérjen).

A kupon beváltási határideje az a dátum, ameddig az első kezelésre be kell jelentkezned, az első kezelési alkalom ezen idősávon belül kell, hogy történjen. Az első kezelési alkalmon szükséges bérletre váltanod kuponod.

Bejelentkezhetsz telefonon, vagy e-mail-en. Bejelentkezéskor meg kell adnod az EzJóLeszNekem.hu-tól sikeres vásárlást követően e-mail-en kapott kuponkódod.

Telefon: 06 70 308 4414

Lemondás az időpont előtt 24 órával lehetséges emailen vagy telefonon keresztül. A lemondás hiányában az adott lefoglalt időpont felhasználtnak tekintendő.

Email: agi1szepsegszalon@gmail.com

Egy személy egy kupont vehet és használhat fel saját részre, ajándékba korlátlan számban vásárolható, de egy személy egyet adhat le a szalonban, mint beváltóhelyen.

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!
Telefonszámod *
Neved *
E-mail címed
(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)
 
Robot ellenőrzés Mennyi hét minusz kettő?
Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat teljes körűen megismertem és megértettem, és az abban foglaltak szerint önkéntesen hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez

Telefonos visszahívás