99.000 Ft helyett 29.890 Ft: Brutális zsírgyilkos 10 alkalmas, 50 kezelésből álló kezelés-bérlet a nyári tökéletes formádért az Ági Szépségszalonban igényes vásárlóknak Budapesten!

Ági Szépségszalon
1138 Budapest
Katona József utca 8.

Tel: 06 70 308 4414
http://www.agi-szepsegszalon.hu/alakformalas.html99.000 Ft helyett 29.890 Ft: Brutális zsírgyilkos 10 alkalmas, 50 kezelésből álló kezelés-bérlet a nyári tökéletes formádért az Ági Szépségszalonban igényes vásárlóknak Budapesten!

    • Eredeti ár99000 Ft
    •  
    • Akciós ár29890 Ft
  • Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhatsz!

Részletek

10 alkalmas zsírbontó kezelésre hívunk az Ági Szépségszalonba, hogy a Vígszínház mögött, jól megközelíthető helyen, a Jászai Mari téri villamos megállójától nem messze kicsit átfaragják a megjelenésed több, számodra kritikusnak tűnő testrészed tekintetében.

A folyamat 10 alkalommal zajlik, kezelésenként 5 kezelésrésszel, így összesen 50 kezeléssel, ami már látványos eredményt hozhat.Mit tartalmaz a kezeléssorozat?

- 10 alkalmas kezeléssorozatot kínálunk

- A 10 alkalom alatt használt technológiák: 10x testpeeling, 10x  zsírégető vákuum masszázs, 10x ultrahangos zsírbontás, 10x bőrfeszesítő fényterápia, 10x rádiófrekvencia

- A 10 alkalommal összesen 50 kezelés történik.

- Feszesebb popsi, has, kar és combok

- Cm-ben mérhető az eredmény

- Rugalmasabb, bársonyosabb bőr a kezelés végeztével

- A belváros szívében 

Miért vásárold meg?

50 kezelés egy csomagban. Ha fogyni akasz, de épp onnan nem mozdulnak a kilók, ahonnan legjobban szeretnéd. Az  általunk ajánlott zsírbontás titka, hogy a hatóanyagokat célzottan a problémás területekbe juttatjuk, így érünk el hatékony és látványos eredményt.

Fájdalommentes, gyors, látványos.
A legmodernebb technikai eszközök megfelelő kombinációja, mely a hatékony és célzott zsírbontás modern eszközökkel.


Az alkalmazott kezelések részletezése:

- Testpeeling  – 10 kezelés
A bőr intenzív légzését, hatóanyag felvételének fokozását az elhalt hámsejtek eltávolításával érjük el. A teljes testpeelinget követően a bőr puhává, selymessé és hidratálttá válik.
Segíti: - az elhalt szarusejtek eltávolítását; - a vérkeringés fokozását; -hozzájárul a bőr megújulási folyamataihoz

- Vákuummasszázs narancsbőr ellen – 10 kezelés
A vákuummasszázs során kitágulnak az erek, s felgyorsul a szövetek vér- és nyirokkeringése, tehát javul a leromlott alapanyagcsere. A természetesen percenként 3 cm-nyit előrehaladó bomlástermékeket és zsírt szállító nyirokfolyadék áramlási sebessége akár ötvenszeresére is felgyorsulhat. Mivel a zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik, ettől a sejtek egy jelentős részének a burka szétpattan, így a zsír kifolyik belőlük, s a nyirokkeringéssel távozik. Ezért a vákuumos kezelés a helyi fogyasztásban is jó eredményt hozhat. A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, ennek köszönhetően a bőr sokkal eszesebb, és elasztikusabb lesz a kezeléseket követően.

- Ultrahangos zsírbontás – 10 kezelés
Az ultrahangos zsírbontás hatása alapjaiban különbözik az összes fogyasztó és alakformáló módszer hatásától. Míg más technikák többnyire csak ideig-óráig képesek csökkenteni a zsírpárnák méretét, addig az ultrahangos zsírbontás a legproblémásabb testrészeken, a hason, a combokon, a fenéken és a felkaron is tartós és célzott alakformálására nyújt lehetőséget.

- Bőrfeszesítő fényterápia – 10 kezelés
A fényterápia javítja a narancsbőrös szövetek állapotát, fogyasztja és formálja az alakot. Hatására a szervezet hőenergiát és zsírt ad le. Feszessé teszi a bőrt, karcsúsítja, szépíti a testfelületet és segíti a regenerációt.

- Rádiófrekvencia – 10 kezelés
A rádiófrekvenciás kezelések ma már  a test kezelésében nélkülözhetetlenek. Rendkívül eredményes módszert kínálnak a bőr öregedésével és megereszkedésével együtt járó esztétikai problémák kezelésére, különösen a has, fenek es  a comb  régiójában. A rádiófrekvencia a feszesítés és bőrmegújítás mellett kiválóan alkalmazható alakformálásra, a helyi zsírpárnák méretének csökkentésére.

A 10 alkalom garantáltan elég lesz. Ha ez nem így lenne jelezd felénk és ajándékba kapsz tőlünk 30 db 1000 Ft-os EzJóLeszNekem.hu vásárlási utalványt, melyet korlátlan ideig felhasználhatsz, vásárlásonként egyet.

Ha a kezeléssel elégedett voltál, kérjük azt is írd meg nekünk, szívesen megadjuk neked ezt a 30 db utalványt ez esetben is.

Várjuk vásárlásod, eredményes alakformálást kívánunk!Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2018-01-17 - 2018-04-16 között.

Időpont egyeztetés szükséges.

A kupon beváltási határide az a dátum, ameddig az első kezelésre be kell jelentkezned, az első kezelési alkalom ezen idősávon belül kell, hogy történjen. Az első kezelési alkalmon szükséges bérletre váltanod kuponod.

Bejelentkezhetsz telefonon, vagy e-mail-en. Bejelentkezéskor meg kell adnod az EzJóLeszNekem.hu-tól sikeres vásárlást követően e-mail-en kapott kuponkódod.

Telefon: 06 70 308 4414

Lemondás az időpont előtt 24 órával lehetséges emailen vagy telefonon keresztül. A lemondás hiányában az adott lefoglalt időpont felhasználtnak tekintendő.

Email: agi1szepsegszalon@gmail.com

Egy személy egy kupont vehet és használhat fel saját részre, ajándékba korlátlan számban vásárolható, de egy személy egyet adhat le a szalonban, mint beváltóhelyen.

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)