99.000 Ft helyett 29.890 Ft: Brutális zsírgyilkos 10 alkalmas, 50 kezelésből álló kezelés-bérlet a nyári tökéletes formádért az Ági Szépségszalonban igényes vásárlóknak Budapesten!

Ági Szépségszalon
1138 Budapest
Katona József utca 8.

Tel: 06 70 308 4414
http://www.agi-szepsegszalon.hu/alakformalas.html99.000 Ft helyett 29.890 Ft: Brutális zsírgyilkos 10 alkalmas, 50 kezelésből álló kezelés-bérlet a nyári tökéletes formádért az Ági Szépségszalonban igényes vásárlóknak Budapesten!

    • Eredeti ár99000 Ft
    •  
    • Akciós ár29890 Ft
  • Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhatsz!

Részletek

10 alkalmas zsírbontó kezelésre hívunk az Ági Szépségszalonba, hogy a Vígszínház mögött, jól megközelíthető helyen, a Jászai Mari téri villamos megállójától nem messze kicsit átfaragják a megjelenésed több, számodra kritikusnak tűnő testrészed tekintetében.

A folyamat 10 alkalommal zajlik, kezelésenként 5 kezelésrésszel, így összesen 50 kezeléssel, ami már látványos eredményt hozhat.Mit tartalmaz a kezeléssorozat?

- 10 alkalmas kezeléssorozatot kínálunk

- A 10 alkalom alatt használt technológiák: 10x testpeeling, 10x  zsírégető vákuum masszázs, 10x ultrahangos zsírbontás, 10x bőrfeszesítő fényterápia, 10x rádiófrekvencia

- A 10 alkalommal összesen 50 kezelés történik.

- Feszesebb popsi, has, kar és combok

- Cm-ben mérhető az eredmény

- Rugalmasabb, bársonyosabb bőr a kezelés végeztével

- A belváros szívében 

Miért vásárold meg?

50 kezelés egy csomagban. Ha fogyni akasz, de épp onnan nem mozdulnak a kilók, ahonnan legjobban szeretnéd. Az  általunk ajánlott zsírbontás titka, hogy a hatóanyagokat célzottan a problémás területekbe juttatjuk, így érünk el hatékony és látványos eredményt.

Fájdalommentes, gyors, látványos.
A legmodernebb technikai eszközök megfelelő kombinációja, mely a hatékony és célzott zsírbontás modern eszközökkel.


Az alkalmazott kezelések részletezése:

- Testpeeling  – 10 kezelés
A bőr intenzív légzését, hatóanyag felvételének fokozását az elhalt hámsejtek eltávolításával érjük el. A teljes testpeelinget követően a bőr puhává, selymessé és hidratálttá válik.
Segíti: - az elhalt szarusejtek eltávolítását; - a vérkeringés fokozását; -hozzájárul a bőr megújulási folyamataihoz

- Vákuummasszázs narancsbőr ellen – 10 kezelés
A vákuummasszázs során kitágulnak az erek, s felgyorsul a szövetek vér- és nyirokkeringése, tehát javul a leromlott alapanyagcsere. A természetesen percenként 3 cm-nyit előrehaladó bomlástermékeket és zsírt szállító nyirokfolyadék áramlási sebessége akár ötvenszeresére is felgyorsulhat. Mivel a zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik, ettől a sejtek egy jelentős részének a burka szétpattan, így a zsír kifolyik belőlük, s a nyirokkeringéssel távozik. Ezért a vákuumos kezelés a helyi fogyasztásban is jó eredményt hozhat. A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, ennek köszönhetően a bőr sokkal eszesebb, és elasztikusabb lesz a kezeléseket követően.

- Ultrahangos zsírbontás – 10 kezelés
Az ultrahangos zsírbontás hatása alapjaiban különbözik az összes fogyasztó és alakformáló módszer hatásától. Míg más technikák többnyire csak ideig-óráig képesek csökkenteni a zsírpárnák méretét, addig az ultrahangos zsírbontás a legproblémásabb testrészeken, a hason, a combokon, a fenéken és a felkaron is tartós és célzott alakformálására nyújt lehetőséget.

- Bőrfeszesítő fényterápia – 10 kezelés
A fényterápia javítja a narancsbőrös szövetek állapotát, fogyasztja és formálja az alakot. Hatására a szervezet hőenergiát és zsírt ad le. Feszessé teszi a bőrt, karcsúsítja, szépíti a testfelületet és segíti a regenerációt.

- Rádiófrekvencia – 10 kezelés
A rádiófrekvenciás kezelések ma már  a test kezelésében nélkülözhetetlenek. Rendkívül eredményes módszert kínálnak a bőr öregedésével és megereszkedésével együtt járó esztétikai problémák kezelésére, különösen a has, fenek es  a comb  régiójában. A rádiófrekvencia a feszesítés és bőrmegújítás mellett kiválóan alkalmazható alakformálásra, a helyi zsírpárnák méretének csökkentésére.

A 10 alkalom garantáltan elég lesz. Ha ez nem így lenne jelezd felénk és ajándékba kapsz tőlünk 30 db 1000 Ft-os EzJóLeszNekem.hu vásárlási utalványt, melyet korlátlan ideig felhasználhatsz, vásárlásonként egyet.

Ha a kezeléssel elégedett voltál, kérjük azt is írd meg nekünk, szívesen megadjuk neked ezt a 30 db utalványt ez esetben is.

Várjuk vásárlásod, eredményes alakformálást kívánunk!Fontos tudnivalók

A kupon beváltható 2018-01-17 - 2018-04-16 között.

Időpont egyeztetés szükséges.

A kupon beváltási határide az a dátum, ameddig az első kezelésre be kell jelentkezned, az első kezelési alkalom ezen idősávon belül kell, hogy történjen. Az első kezelési alkalmon szükséges bérletre váltanod kuponod.

Bejelentkezhetsz telefonon, vagy e-mail-en. Bejelentkezéskor meg kell adnod az EzJóLeszNekem.hu-tól sikeres vásárlást követően e-mail-en kapott kuponkódod.

Telefon: 06 70 308 4414

Lemondás az időpont előtt 24 órával lehetséges emailen vagy telefonon keresztül. A lemondás hiányában az adott lefoglalt időpont felhasználtnak tekintendő.

Email: agi1szepsegszalon@gmail.com

Egy személy egy kupont vehet és használhat fel saját részre, ajándékba korlátlan számban vásárolható, de egy személy egyet adhat le a szalonban, mint beváltóhelyen.

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!
Telefonszámod *
Neved *
E-mail címed
(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)
 
Robot ellenőrzés Mennyi hét minusz kettő?
Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat teljes körűen megismertem és megértettem, és az abban foglaltak szerint önkéntesen hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez

Telefonos visszahívás