Rózsafesztivál Ausztriában, autóbuszos utazás a Budavár Tours szervezésében, indulás Budapestről 2017.06.05 és 2017.06.17 dátumokon. Csatlakozási lehetőség a csapathoz több vidéki felszállóhelyen!

  • Eredeti ár11990 Ft
  • EzJóLeszNekem
  • Akciós ár7990 Ft
 • 1390 Ft
  Lejárt
 • A szolgáltató felé fizetendő: 6600 Ft

Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest
Batthyány tér 5-6.

Tel: 06 1 356 5656
E-mail: ertekesites@budavartours.hu

www.budavartours.huRózsafesztivál Ausztriában, autóbuszos utazás a Budavár Tours szervezésében, indulás Budapestről 2017.06.05 és 2017.06.17 dátumokon. Csatlakozási lehetőség a csapathoz több vidéki felszállóhelyen!

  • Eredeti ár11990 Ft
  •  
  • Akciós ár7990 Ft
 • Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhatsz!
 • A szolgáltató felé fizetendő: 6600 Ft

Részletek

Rózsafesztivál Baden bei Wienben és a Laxenburgi Kastélypark

Indulási időpont:

 • 2017.06.05 
 • 2017.06.17

Akciós ár EzJóLeszNekem kuponnal: 7 990,-Ft

Eredeti ár ha az utazási irodában fizeted a részvételi díjat: 11 990,-Ft, 

Bécs előkelő elővárosként is ismert Baden bei Wien városába utazunk, majd Ausztria legnagyobb rózsakertjébe gyönyörködhetünk, mely garantáltan ámulatba ejti az utazót! A programot a Laxenburgi Kastélypark zárja.

1. nap: Budapest, Baden bei Wien, Rózsafesztivál, Laxenburgi Kastélypark, Budapest 

Korán reggel 05.15-kor indulunk Budapestről. Találkozó 05.00-kor Budapesten, a Hősök terén a Műcsarnok mögötti buszparkolóban. Pár órás buszozást követően érkezünk Alsó-Ausztriába, Bécs előkelő elővárosként is ismert Baden bei Wien városába. A Bécstől csupán 26 kilométerre található város a termálvizéről és a kaszinójáról híres. Másik fő nevezetessége a 8 hektáros meseszép Doblhoffpark, melynek a fénypontja a rózsakert. Ausztria legnagyobb rózsakertje, több mint 30.000 rózsával várja az ide érkező turistákat. A 600 fajta rózsa közel 180 ágyon tündököl és várja, hogy megcsodáljuk őket. Jellemzően június-július és októberre tehető a virágzásuk. Másik kihagyhatatlan látványosság a fürdő park része, amely 52 hektáros és nyári koncerteket szoktak itt rendezni, ahol művészek és hősök szobrai, egy kút, egy templom és egy nosztalgikus park kávézó is található. A kert néhány fél-trópusi növénynek is otthont ad. Baden bei Wien és a Rózsakert megtekintése után továbbutazunk Laxenburgba. 

Laxenburg szíve természetesen a Kastélypark. A Laxenburgi (Franczensburg) Kastély az egyik legimpozánsabb Európában. A Kastélypark a XVIII.-XIX. századi kertépítő-művészet egyik legszebb példája. Mária Terézia és unokája Ferenc császár a park területét 280 hektárral megnövelték.

Laxenburgi Kastélypark teljes egészében műemlékvédelem alatt áll. Évente több mint egymillió vendég tölti itt szabadidejét. Panorámavasút köti össze a látnivalókat, a gyerekeket egy óriási játszótér, lovaskocsi, és pónilovaglás várja. A Kastélypark és a Kastély meglátogatása után, a késő délutáni órákban indulunk vissza Magyarországra, Budapestre a késő esti órákban érkezünk. 

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű túravezetést. 

Az alapár nem tartalmazza: a belépőt és egyéb költségek (kb. 17 euró) az étkezést és a biztosítást. 

Utazás: autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. 

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra és a kirándulásra. 

Étkezés: Célszerű a túrára élelmet itthonról hozni, szendvicset, csokit, müzli szeletet.

Pénzügy: A belépők és az egyéb költségek ára kb. 17 euró. Az összeg bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Ajánlott költőpénz (élelmiszerre és italokra) kb.10-25 euró. Útközben pénzváltásra nincs lehetőség.

További felszállási lehetőségek:

Budapest, Hősök tere, Műcsarnok mögötti parkoló (Dózsa György út)

M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő 

M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő 

M1-es autópálya, Zsámbéki Pihenőhely, Agip benzinkút, 28-as km kő 

M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő 

M1-es autópálya, Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő 

M1-es autópálya, Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő 

M1-es autópálya, Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő 

M1-es autópálya, Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választjátok, jelezzétek megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 3-4 nappal adjuk meg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! 

Tájékoztatunk, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon az oldalon!

Külön kérhető: útlemondási biztosítás 1%, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 660 Ft/fő-től.

Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő

Regisztrációs díj az iroda felé fizetendő: 1 500 Ft/ főFontos tudnivalók

A kupon beváltható 2017-04-01 - 2017-07-01 között.

A kupon megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utazási iroda általános utazási feltételeit. Más kedvezménnyel nem összevonható.  

A részvételi díj nem visszatéríthető!

Dátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.

Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően: 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.

Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: ertekesites@budavartours.hu

 • kuponkód 
 • program neve és dátuma
 • utazó/k neve
 • pontos születési dátum (év/hónap/nap)
 • e-mail cím
 • telefonszám
 • lakcím
 • és a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség) 
 • fix ülőhely igénye (igen/nem)

Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról. 

Foglalásodról visszaigazolást kapsz. 

A foglalást addig nem tudjuk fixen visszaigazolva, ameddig nem küldöd el a fent jelzett adatok mindegyikét. Amennyiben fix, általad kiválasztott ülőhelyet igényelsz a buszon (melyet végig neked tartunk fent, vidéki felszállás esetén is) díja: 1.000,-Ft/fő abban az esetben ezt is ebben a levélben jelezd.

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és az EzJóLeszNekem.hu csapata hamarosan visszahív, hogy kérdésedre mielőbb válaszolhassunk!
Telefonszámod *
Neved *
E-mail címed
(ezen az email címen léphet veled kapcsolatba kollégánk, ha információt szükséges küldenie Részedre)
 
Robot ellenőrzés Mennyi hét minusz kettő?
Kijelentem, hogy az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat teljes körűen megismertem és megértettem, és az abban foglaltak szerint önkéntesen hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez

Telefonos visszahívás