Krónikus fejfájás vizsgálata nehézfém-teszttel és ételallergia vizsgálattal, hatékony konzultációval és megoldási javaslattal! | EzJóLeszNekem

Krónikus fejfájás vizsgálata nehézfém-teszttel és ételallergia vizsgálattal, hatékony konzultációval és megoldási javaslattal!

  • Eredeti ár15990 Ft
  • Kedvezmény47%
  • Akciós ár8490 Ft
 • Hátralévő idő


  Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhatsz!
 • 8490 Ft
  Megveszem
 • 23 vásárlás
  Az ajánlat él!

Dr.Kósnai Diagnosztikai Központ
1133 Budapest
Kárpát utca 18. II. emelet 7. kapucsengő

Tel: 06 30 356 2177
www.dpek.huKrónikus fejfájás vizsgálata nehézfém-teszttel és ételallergia vizsgálattal, hatékony konzultációval és megoldási javaslattal!

  • Eredeti ár15990 Ft
  • Kedvezmény47%
  • Akciós ár8490 Ft
 • Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhatsz!
 • 8490 Ft
  Megveszem

Részletek

A Dr. Kósnai diagnosztikai központba invitálunk most Téged azokkal, akik a legfontosabbak neked, legyenek azok barátaid, vagy szüleid, esetleg a párod.

Egy komplex, átfogó, krónikus fejfájás-vizsgálaton vehettek részt, s elejét vehetitek komolyabb problémáknak, hadat üzenve az ádáz fejfájás okozta kellemetlen pillanatoknak.

Nézzük az ajánlat leírását, miről is van szó, kiknek, milyen esetben javasolt ez a vizsgálati és megoldást nyújtó csomag.

A fejfájás az egyik leggyakoribb panasz - alig van olyan ember, aki élete során ne szenvedne tőle hosszabb-rövidebb ideig. Magyarországon körülbelül egymillióra tehető a migrénes panaszoktól szenvedők száma, de ennél is többen vannak, akik a visszatérő fejfájás egyéb formáiban szenvednek. Bár a fejfájás sokak számára súlyos teher, mégis a betegek kevesebb, mint fele fordul panaszával orvoshoz.

A fejfájás lehet súlyos betegség tünete, azonban az esetek többségében nem erről van szó, a kivizsgálás nem mutat szervi eltérést. Ilyenkor is kideríthető általában a fejfájás oka, meg lehet kezdeni a gyógykezelést. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis a legtöbb fejfájás kezelhető.

Az idegrendszeri, az érrendszeri és a reumatológiai okok kivizsgálása leggyakrabban megtörténik. Ritkán jutnak el azonban a fejfájásban szenvedő beteg esetén a tápcsatorna problémáinak kivizsgálásához.

Holott emésztési zavaroknak gyakran szinte egyetlen jelzője a fejfájás. Az elégtelen emésztés következményeként beinduló komplex anyagcserezavar végtermékeként kóros anyagok halmozódhatnak fel, melyek némelyike akár súlyos krónikus fejfájást okozhat.

Korábban kevéssé volt ismert, hogy az allergiás reakciók következtében felszabaduló hisztamin és szerotonin értágító hatása fejfájást okozhat, vagyis allergia és ételintolerancia betegség tünete lehet fejfájás.

Fejfájást okozhat a mikrokeringés elégtelensége, vagyis az, amikor a sejtek nem jutnak megfelelő mennyiségű oxigénhez. Ilyen mikrokeringési zavart nemcsak a kiserek elzáródása okozhat – melyet gyakran képalkotó eljárásokkal vizsgálnak is -, hanem az elsavasodott szervezetben a vörösvérsejtek alkalmatlanná válnak az oxigén sejtekhez szállítására. A savas pH következtében megváltozott sejtmembrán hajlamossá teszi a vörösvérsejteket a pénztekercsképződésre, melyek ilyen formában nem jutnak be a hajszálerekbe.

A nehézfémterheltség, a salakanyag felhalmozódás szintén a fejfájás hétköznapi okai között szerepelnek.

A komplex vizsgálati csomag tartalma:

- máj, epehólyag és epeutak vizsgálata
- fehérje, zsír, szénhidrát emésztőképesség vizsgálata
- ételintolerancia teszt 58 allergénre
- nehézfém teszt
- salakanyagok és pH eltolódás vizsgálata vérkenetből
- konzultáció humánbiológusnál

Vizsgálati módszerek:

A szöveti működészavarok vizsgálatát (máj, epehólyag, epeutak), az emésztőképesség vizsgálatát, az allergia, ételintolerancia és nehézfém tesztet ún. Voll-módszerrel végezzük, melynek elve, hogy az élő sejtek, következésképpen a szervek, szövetek működése során nem csak kémiai, hanem fizikai változások is zajlanak, melyek megfelelő vizsgálómódszerek segítségével láthatóvá tehetők. (Ilyen elven működik néhány igen elterjedt vizsgálómódszer, mint az EKG, EEG is, de pl. az idegtudomány területén számtalan, kevésbé ismert elektromos vizsgálómódszert alkalmaznak.) Ilyen mérések végezhetők bizonyos elektromágneses elven működő készülékek segítségével, mint amilyen az ún Voll diagnosztikai rendszer is. Az adott szövet/szerv elektromos ingerlése során keletkezett elektromos változások detektálhatók, és információt adnak a szervek működéséről. Mivel az energetikai zavarok hamarabb megjelennek, mint a kémiai változások, ezért a működési rendellenességek hamarabb észrevehetők ilyen módon.

A teszt a szervek működési zavarait vizsgálva fokozott vagy csökkent vezetőképességet állapíthat meg, mely előbbi gyulladást, fokozott működést, utóbbi degeneratív eltérést, csökkent működést jelezhet.

A vérkenet vizsgálat ún. natív kenet, vagyis festés, fixálás nélkül készült vérkenet, melyet mikroszkópban 1600x nagyításnál sötét látótérben vizsgálunk.

Ár: 15.990 Ft
Akciós ár: 8490 FtFontos tudnivalók

A kupon beváltható 2017-10-07 - 2018-01-06 között.

Bejelentkezés a http://www.dpek.hu/ oldalon EzJóLeszNekem.hu kuponkódod és adataid megadásával szükséges. Ezt követően a központ visszahív Téged 48 órán belül.

Bejelentkezést e-mail-en, vagy telefonon az orvosi központ nem fogad el.

Gyermekek részére is elvégezhető a vizsgálat, 4 éves kortól várnak gyermekeket erre a vizsgálatra.

A vizsgálatot orvos, vagy humánbiológus végzi.

Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, nem minden esetben a valós termékről/szolgáltatásról készült fotók.

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!

Telefonos visszahívás, a mi számlánkra!

Kérdésed merült fel adott ajánlatunk, vásárlásod, vagy a rendszer működése kapcsán?
Kérjük add meg telefonszámod és munkaidőben (hétfő-péntek között, 09-17h idősávban) amint tudunk visszahívunk.
Telefonos visszahívás